Rólunk

Rólunk

A Közösségünk sikerének titka

A közösségi szemlélet megértése. Azaz, a közösség együttes erejével való érvényesülés!

Minden egyes hozzánk csatlakozó Partner vagy Vásárló növeli a közösség vásárlóerejét, de részesül is közösség eddig elért eredményekből.

Egyszerű példaként, ha a növekedésünk okán nagyobb tételekben tudunk vásárolni olcsóbban, akkor ezt érvényesítjük a közösség kedvezményeiben is. Jelenleg ugyan az infláció, a növekvő szállítási árak, a gyenge forint és az alapanyagok miatti áremelkedés miatt fellépő drágulást nem tudjuk leküzdeni, de egyre jobban fékezni igen. Ezek a negatívan ható tényezők gyorsabb ütemben növelik az árat, mint ahogyan csökkenteni tudja a mi növekedésünk!

Ugyanakkor, ha megérted Te és még sok hasonló jóérzésű kolléga a piacon, hogy összefogva drasztikusan megnöveljük a túlélésünk esélyét, akkor közösen átfogjuk vészelni ezt a nehéznek mutatkozó időszakot.

Mi megtesszük a részünkről, hogy megosztjuk az eredményeinket a Partnereinkkel, Vásárlóinkkal, Veled… Ha a fedélzeten vagy, akkor mindent megteszünk érted. 

Itt jókedvű, általában sikeres és jellemzően nagyon segítőkész kertépítők vagyunk! Szeretjük a közösségünk és ezt nem igazán váltjuk egyszeri aprópénzre. Tudjuk, hogy hosszútávon még sikeresebbek leszünk!

Ha ezek az értékek Neked is fontosak, akkor szeretettel várunk!